Administratief Medewerker Logistiek

  • Amsterdam
Deel deze vacature

 Over Ons:

C. Steinweg-Handelsveem is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals  het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodity’s. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen.

Ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling waar geen dag hetzelfde is lees dan verder. Voor  de versterking van onze locatie Amsterdam, waar wij cacaobonen verwerken, zijn we op zoek naar een;

                                                               Administratief Medewerker

Als administratief medewerker van de locatie Cacao ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de controle en financiële afwikkeling van de klant dossiers van de afdeling. Je komt in een fijn team te werken waarbij je dagelijks in contact bent met het laboratorium, de operationele afdeling, expediteurs, klanten en dienstverleners. Je verwerkt dagelijks de facturatie van afgewikkelde orders, verzorgt de maandelijkse rapportage van de voorraden aan de klanten. Je behandelt schadeclaims en onderhoudt hiervoor contact met de schade inspecteur en de klant. Voor onze klanten worden er dagelijks monsters genomen van de ladingen. Jij draagt zorg voor de verzending en de registratie van de verzonden monsters. Je werkt nauwkeurig en kan goed schakelen en prioriteiten stellen. Heb jij tevens ambitie om door te groeien? Bij een goede match behoort dit tot de mogelijkheden.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt minimaal een MBO werk en denk niveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een administratieve functie;
  • Werkervaring bij een logistiek dienstverlener is een pre;

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie;
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Internationale werkomgeving;
  • Deze functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld. (27-37.5 uur)
  • Standplaats Amsterdam

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met ons recruitment team via 06-45823593.

Deel deze vacature