Expediteur

 • Amsterdam
Share

Word jij enthousiast van het organiseren van de opslag en het vervoer van cacao? Communiceer jij gemakkelijk op meerdere levels? En ben jij punctueel in het uitvoeren van jouw werk?Een greep uit de werkzaamheden van Expediteur bij Steinweg in Amsterdam. Voor dit leuke team zoeken wij een nieuwe expediteur.

Wat ga je doen?
Jouw werkweek start maandag op onze locatie in de Amsterdamse haven met een lekkere kop koffie of thee. Samen met jouw team bespreek je de bijzonderheden voor de komende week. Deze week staan er een aantal extra ladingen met cacao vanuit Zuid-Amerika en West-Afrika gepland. Jij gaat planmatig te werk en om deze reden heb je de meeste voorbereidingen vorige week al getroffen. Je doet vandaag nog een laatste check of alles compleet is. In jouw functie ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor het organiseren van ladingstromen (voornamelijk cacao) vanuit het land van herkomst tot het bij onze klanten ligt. Dit loopt uiteen van warehousing en de outbound van goederen tot en met diverse value added services. Je stelt vervoersdocumenten op, je regelt intern de benodigde douaneformaliteiten die betrekking hebben op dit proces, zoals bijvoorbeeld in- en uitvoerdocumenten.

De ladingen van deze week zijn perfect verlopen. De komende dagen verwerk jij de laatste administratieve zaken, heb je nog een aantal werkoverleggen en onderhoud je het contact met jouw klanten. Met jouw commerciële inzicht zie jij kansen en streef jij naar een optimale klanttevredenheid. Jij onderhoudt de relaties met onze klanten en bent ook goed in staat om nieuwe klantrelaties op te bouwen. Klanten kunnen bouwen op jouw planmatig vermogen en worden aangesproken door jouw open en vriendelijke persoonlijkheid.

Bij jouw start wordt er gezorgd voor een compleet onboardings programma zodat je je snel thuis voelt bij Steinweg. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en je ambities waar kan maken. Vanuit Steinweg mag je goede begeleiding verwachten en uiteraard is het mogelijk om in overleg opleidingen te volgen.

Wat breng je mee?

 • Een aantal jaren ervaring als Expediteur of ervaring in de sectoren SVE (Scheepvaart / Vervoer/ Expeditie);
 • Ben jij 4 tot 5 dagen beschikbaar;
 • Opleiding Manager Havenlogistiek / Havenoperaties (niveau 4) of vergelijkbaar;
 • Aanvullende cursussen via bv. FENEX, STC is wenselijk;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van Franse of Duitse taal in woord en geschrift is een pré;
 • Kennis van Office 365 (Word, PowerPoint en Excel), ervaring met SAP is een pré.

Wij bieden je:

 • Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring;
 • 2x per jaar een winstdelingsuitkering;
 • Wij betalen jouw zorgverzekering;
 • Lekker op reis met 8,3% vakantiegeld;
 • Uitgerust aan het werk met 29 vakantiedagen per jaar;
 • Slim beleggen als aandeelhouder van ons bedrijf via de personeelsstichting;
 • Mogelijkheid tot hybride werken;
 • Fit in je vel met korting op een fitnessabonnement en/of gebruik onze leasefietsregeling;

Over Steinweg
Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg – Handelsveem zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 135 locaties en in ruim 55 landen. Wij zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 6260 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan jouw motivatie en CV naar recruitment@nl.steinweg.com. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met de afdeling Recruitment via 06 – 30 85 72 74.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Share