Allround Onderhoudsmonteur

Over Ons:

C. Steinweg-Handelsveem is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen,  door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals  het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze diensten streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord Amerika, Midden Oosten en Europa. Binnen Steinweg werken we wereldwijd met 4500 collega’s. 


Voor onze Technische Dienst voor onze locatie in Amsterdam waar wij Cacao verwerken zijn wij met spoed op zoek naar een:


Allround Onderhoudsmonteur


Een monteur technische dienst op onze locatie Amsterdam is meer dan een mechanisch monteur. In deze functie ben je met recht een technische allrounder. Jouw mechanische, werktuigbouwkundige en elektrotechnische kennis combineer je zodat elk probleem wordt opgelost. Ga jij graag aan de slag in onderhoud, reparatie, montage en installatie, dan is dit een prachtige functie!


Je hebt techniek in de vingers en zorgt ervoor dat alles zorgeloos werkt. In onze machines, transportsystemen en gebouwen zit steeds meer techniek en dus is er meer en meer vraag naar een monteur technische dienst. Met veel werkervaring dus. Van het draaiende houden van machines, het oplossen van technische storingen, het ombouwen van installaties, kalibratie en revisie, preventief en correctief onderhoud verrichten én probleemloze stroomvoorziening: jij weet er als allround monteur wel raad mee!


De belangrijkste taken en werkzaamheden zijn:


Het plannen van onderhoudswerkzaamheden volgens schema’s en- of proactief.

Je repareert gebreken aan installaties, machines, transportsystemen en netwerken.

Je bent bekend met het stellen van diagnoses met behulp van onderhoudsapparatuur.

Naast je eigen werkzaamheden stuur je onderaannemers en uitzendkrachten aan.

Het voorbereiden van je werkzaamheden en het bestellen van de benodigde materialen of gereedschappen verwerk je allemaal in de applicatietool ‘Ultimo’.

Je bent bekend met de veiligheidsnormen die gelden voor het verantwoord en veilig uitvoeren van werkzaamheden.


Wat verwachten wij van jou?


Aantoonbare werkervaring met elektrotechnische, mechanische en/of pneumatische werkzaamheden;

Opleiding MBO 4 richting techniek, zoals werktuigbouwkunde of elektrotechniek;

VCA-certificaat.

Rijbewijs B(E) is wel handig.

Oplossingsgericht kunnen werken.

Je bent flexibel en stressbestendig.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré.


Wat bieden we jou?


Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie;

Leuke collega’s;

Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Full time;

Standplaats Amsterdam


Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter Peter van Geest op 06-24492544.