Assistent expediteur (export)

C. Steinweg-Handelsveem is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen,  door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals  het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodity’s. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord Amerika, Midden Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 4500 medewerkers.

 

Voor de afdeling Soft Commodities zijn we op zoek naar een;

Assistent Expediteur (export)


De afdeling Soft Commodities is verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling en processing van (onbewerkte) voedingsmiddelen zoals specerijen, koffie, thee, cacao en noten.  Als assistent expediteur (export) ben je de spin in het web voor een of meerdere accounts van Steinweg en vervul je een brugfunctie tussen de klant en de afhandeling van onze logistieke dienstverlening.  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het plannen, beheren, verwerken en financiële afhandeling van de orders voor de klant.  Je bent het aanspreekpunt voor de klant en blijft constant op de hoogte van alle marktontwikkelingen, op politiek/ financieel en technologisch gebied, om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met het oplossen van hun logistieke vraagstukken.

 

De belangrijkste werkzaamheden zijn:


Wat verwachten we van je?


Wat bieden we jou?

 

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter, Henriëtte Oppenheim op 06-53314725.