Debiteurenbeheer

C. Steinweg-Handelsveem is een internationale dienstverlener in opslag, stevedoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen  door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals  het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord Amerika, Midden Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 5500 medewerkers.


Voor  de versterking van de afdeling Debiteurenbeheer zijn we op zoek naar een;
              

Debiteurenbeheerder (fulltime)


Op de afdeling Finance werken we met 20 collega’s aan de financiële afwikkeling van onze internationale logistieke dienstverlening.  Als debiteurenbeheerder ben je verantwoordelijk voor de financiële afwikkeling van de klantdossiers zoals het bewaken van de betalingstermijnen, het versturen van aanmaningen etc.. Daarnaast los je betalingsgeschillen op en houd je contact met de commerciële afdelingen over specifieke betalingsafspraken van onze klanten.


De belangrijkste werkzaamheden zijn:


Wat verwachten we van je?


Wat bieden we jou?
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie;
  • Leuke collega’s;
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Internationale werkomgeving;
  • Parttime;
  • Standplaats Rotterdam.


Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter op 06-53314725.