HR Support Medewerker (Fulltime)

C. Steinweg - Handelsveem is een in een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen  door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals  het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodity’s. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord-Amerika, Midden-Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 4500 medewerkers.


Voor de afdeling Human Resources zijn we op zoek naar een;


HR Support Medewerker (Fulltime)


Als HR support medewerker ben je samen met je collega’s de spin in het web binnen de HR organisatie en medeverantwoordelijk voor het beheren, organiseren en verder professionaliseren van de afdeling HR. Je ondersteunt de HR adviseurs en Salarisadministratie Je taken binnen de afdeling zijn administratief, coördinerend en organisatorisch van aard. Samen met je collega’s  draag je bij aan de veranderingsprocessen op het gebied van HR binnen de Steinweg organisatie.


De belangrijkste werkzaamheden zijn: 


Wat verwachten we van je?


Wat bieden we jou?


Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met Henriette Oppenheim op 06-82611796