Medewerker Governance, Risk & Compliance

C. Steinweg Groep is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening, streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord-Amerika, Midden-Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 4500 medewerkers.


Het team Governance, Risk & Compliance binnen Steinweg houdt zich bezig met het identificeren van risico’s, het geven van adviezen om risico’s te beperken en het houden van toezicht op de naleving van (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van informatieveiligheid, verzekeren, juridische zaken, compliance (inclusief integriteitsvraagstukken) en interne beheersing. Met 6 collega’s van de afdeling werk je samen met de verantwoordelijke collega’s in het buitenland aan “GRC” vraagstukken binnen de hele Steinweg Groep.


Voor onze afdeling Governance, Risk & Compliance (“GRC”) zijn we op zoek naar een:


Medewerker Governance, Risk & Compliance 


Jouw taken en verantwoordelijkheden?


Je ondersteunt de Group Legal & Compliance Manager en de Group Risk & Insurance manager met hun dagelijkse werkzaamheden zoals:Jouw profiel:


Wat bieden we jou?


Herken jij jezelf in het functieprofiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct! Bij vragen kan je contact opnemen met Henriette Oppenheim,via 06-82611796 of  mailen naar recruitment@nl.steinweg.com