Operator Grondnoten

C. Steinweg - Handelsveem is een in een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen,  door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals  het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze diensten streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord Amerika, Midden Oosten en Europa. Binnen Steinweg werken we wereldwijd met 4500 collega’s.

Voor de fabrieken van de afdeling Grondnoten zijn we op zoek naar;

                                      Operators

In de fabrieken in Oosterhout en Rotterdam worden grondnoten (o.a. pinda’s, cashew noten) geblancheerd, geroosterd, verpakt en verwerkt tot een halffabricaat of eindproduct  voor onze klanten .  Als operator ben je direct betrokken bij de productie in de fabriek en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het afwerken van de orders. Omdat deze bewerking van de grondnoten specifieke handelingen vereist zullen we je intern opleiden tot een allround operator.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:


Wat verwachten we van je?


Wat bieden we jou?


Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter op 06-53314725.