Planning & Production medewerker

C. Steinweg-Handelsveem BV is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen, door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals  het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodity’s. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord Amerika, Midden Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 4500 medewerkers.

Voor de afdeling Grondnoten zijn we op zoek naar een:

Planning & Production medewerker


Als medewerker Planning & Production ben je samen met je collega’s de spin in het web binnen de afdeling en vervul je een brugfunctie tussen de klanten en onze fabrieken. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, beheren en verwerken van de orders voor de fabriek in Oosterhout waar pindakaas, satésaus en pindapasta wordt geproduceerd. In deze fabriek worden de grondnoten geroosterd en verpakt en verwerkt tot een halffabricaat of eindproduct voor onze klanten.

 

De belangrijkste werkzaamheden zijn:


Wat verwachten we van je?


Wat bieden we jou?

 

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter op 06-53314725.