Quality Assurance Medewerker - Soft Commodities

C. Steinweg-Handelsveem is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen,  door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals  het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze diensten streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord Amerika, Midden Oosten en Europa. Binnen Steinweg werken we wereldwijd met 4500 collega’s.


Voor de fabrieken van de afdeling Soft Commodities zijn we op zoek naar;


Quality Assurance Medewerker


In de fabrieken in Oosterhout en Rotterdam worden Soft Commodities (o.a. pinda’s, cashew noten, kokos, thee)  geblancheerd, geroosterd, verpakt en verwerkt tot een halffabricaat of eindproduct  voor onze klanten . Op de locatie aan de Elbe weg van Steinweg ben je als QA medewerker direct betrokken bij de productie in de fabriek en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor voedselveiligheid en kwaliteit van het productieproces. Je rapporteert direct aan de Manager Quality Assurance.


De belangrijkste werkzaamheden zijn:


Wat verwachten we van je?

Wat bieden we jou?


Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter op 06-53314725.