Skilled Servicedesk Medewerker

C. Steinweg - Handelsveem is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen  door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening, streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord-Amerika, Midden-Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 5500 medewerkers.

Voor de afdeling IT zijn we op zoek naar een;
Skilled Servicedesk Medewerker

“Krijg jij er voldoening uit om gebruikers weer in het zadel helpen? En vind je het een interessant om bij een internationale organisatie te werken met een sterk Rotterdams tintje? Dan is dit jouw baan”.

Als ‘skilled’ servicedesk medewerker bij Steinweg kom je in een omgeving waarin je het beste uit je zelf kan halen. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen en registreren van tickets. Als er tickets zijn die niet door jou kunnen worden opgelost dan raadpleeg je, je collega’s. Je draagt zorg voor de correcte vastlegging van de gevonden oplossing zodat ook in de toekomst vergelijkbare tickets kunnen worden opgelost. Als ‘skilled’ servicedesk medewerker ondersteun je niet alleen de collega’s in Nederland maar ook in de internationale vestigingen van Steinweg. Hierdoor is de voertaal op de Servicedesk naast Nederlands ook Engels. Op dit moment werken we tussen 08.30 en 17.00 uur maar mogelijk zullen we door uitbreiding van de Service support in de toekomst de bereikbaarheid  groter maken.

De belangrijkste taken zijn:

Wat verwachten we van jou?


Wat bieden we jou?


Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter, Henriëtte Oppenheim op 06-53314725.