Skilled Servicedesk Medewerker

“Krijg jij er voldoening uit om gebruikers weer in het zadel helpen? En vind je het een interessant om bij een internationale organisatie te werken met een sterk Rotterdams tintje? Dan is dit jouw baan”.


Voor de afdeling IT zijn we op zoek naar een;

Skilled Servicedesk Medewerker


Als ‘skilled’ servicedesk medewerker bij Steinweg kom je in een omgeving waarin je het beste uit je zelf kan halen. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen en registreren van tickets. Als er tickets zijn die niet door jou kunnen worden opgelost dan raadpleeg je, je collega’s. Je draagt zorg voor de correcte vastlegging van de gevonden oplossing zodat ook in de toekomst vergelijkbare tickets kunnen worden opgelost. Als ‘skilled’ servicedesk medewerker ondersteun je niet alleen de collega’s in Nederland maar ook in de internationale vestigingen van Steinweg. Hierdoor is de voertaal op de Servicedesk naast Nederlands ook Engels. Op dit moment liggen de werktijden tussen 07.30 en 17.00 uur maar mogelijk zullen we door uitbreiding van de Service support in de toekomst de bereikbaarheid  groter maken.


De belangrijkste taken zijn:

Verantwoordelijk voor het ondersteunen van gebruikers zowel telefonisch als remote;

Het aannemen en registeren van incidenten;

Het analyseren en afhandelen van incidenten (hardware/software/applicatie);

Het afhandelen van standaard aanvragen (aanmaken nieuwe gebruiker/mailbox/etc);

Schakelen met andere teams om 2de lijns incidenten te kunnen doorzetten/oplossen;

Zorg dragen voor het naleving van Service Desk SLA's;

Het doen van verbetervoorstellen;

Het aanpassen van documentatie in de kennisbank en het bijwerken van gebruikershandleidingen.


Wat verwachten we van jou?


Wat bieden we jou?


Over ons:

Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg - Handelsveem zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 50 landen. We zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 5.500 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.


Heb je interesse? 

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter, Peter van Geest op 06-24492544.