Stageopdracht (afstuderen) communicatie

C. Steinweg - Handelsveem is een in een internationale dienstverlener in de op- en overslag. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen, dat doen we door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord Amerika, Midden Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 5500 medewerkers.


In de Rotterdamse Waalhaven is het hoofdkantoor gevestigd en hier valt ook de afdeling communicatie onder. Deze afdeling is 9 jaar geleden vanaf scratch opgebouwd en op dit moment sturen we de interne- en externe communicatie vanuit Rotterdam, voor alle Steinweg locaties wereldwijd aan. Ook al zoekt Steinweg niet snel de schijnwerpers binnen de media op, toch willen wij onze externe uitingen, zoals de website en brochuremateriaal op orde hebben. 


Aangezien communicatie uitingen met hun tijd mee moeten gaan, willen we graag weten of we dat nog steeds doen. We zijn op zoek naar een stagiaire die de externe communicatie onder de loep kan nemen, door middel van een concurrentieanalyse, evaluatie en uiteindelijk een verbeterplan.


Na het onderzoek lever je een rapport op met tips, tricks en advies om de externe communicatie zo efficiënt mogelijk in te richten.


Steinweg zoekt iemand met:

Enthousiasme en gevoel voor taal, die zelfstandig kan werken. Naast de afstudeeropdracht zoeken wij iemand die ondersteunt in de dagelijks werkzaamheden. Ben je na je stageopdracht op zoek naar een baan, dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Wat bieden wij jou?


Iets voor jou?

Stuur je motivatie en CV naar recruitment@nl.steinweg.com. Zit je eerst nog met vragen? Bel dan met onze recruiter op 06-53314725.