Stagiair(e) Communicatie

Hoi! Wij zijn Sabine en Michel en samen zijn we verantwoordelijk voor de Communicatie van C. Steinweg – Handelsveem B.V. Een leuke afdeling met heel veel afwisseling en uitdaging en dat voor een internationaal bedrijf in de Rotterdamse haven en logistiek. Dit doen we voor Nederland, maar we zijn ook actief voor onze buitenlandse vestigingen. Omdat onze afdeling aan het ontwikkelen is en omdat het jaar 2022 in het teken staat van ons jubileum (175 jaar) zijn we op zoek naar een stagiair(e). Ben jij een hele enthousiaste en leergierige communicatiestagiair(e) die de kneepjes van het vak graag wil leren? En volg jij een HBO-opleiding richting marketing of communicatie? Lees dan vooral verder! 


We zijn op zoek naar iemand die veel affiniteit heeft met social media. Een geheel nieuwe vorm van communicatie die we nog niet actief inzetten, maar daar gaan we wel verandering in aanbrengen. Dus jij wordt hoofd (content)kalender. De hashtags moeten dus uit je vingers rollen terwijl je typt en jij denkt 24/7 aan content. Het is daarom ook belangrijk dat je lekker kan schrijven. Samen met ons ben je verantwoordelijk voor alle websiteteksten (we zijn bezig met een nieuwe site), brochures, nieuwsbrieven en ga zo maar door. Dat alles natuurlijk allemaal in de juiste spelling en grammatica (zowel Nederlands als Engels). Maar dan ben je er nog niet, want het communicatievak is zeker niet binnen één vacature te omschrijven. Je zal ook worden ingezet voor het schrijven van briefings voor de vormgever, het schrijven van de interne nieuwsbrief en het mee helpen organiseren van de activiteiten rondom het jubileumjaar. En om het rijtje compleet te 

maken is de communicatieafdeling ook verantwoordelijk voor al het drukwerk


De opsomming van hierboven moet je zeker niet afschrikken. De juiste stagiair(e) moet zelfs zin krijgen om aan de slag te gaan en het als een uitdaging zien om dit allemaal te regelen. Natuurlijk doe je het niet alleen, want wij zijn er ook nog om je hierin te begeleiden. Wel is het belangrijk dat je zelfstandig bent, beschikt over de Rotterdamse mentaliteit van aanpakken en dat je creatief bent. 


Als jij nog steeds enthousiast bent als je bij deze alinea bent aangekomen… Dan ben jij misschien onze nieuwe stagiair(e) en gaan we er samen een hele leuke en leerzame tijd van maken.


Wij bieden je:

- Een dynamisch Rotterdams podium;

- Een stagevergoeding;

- Een fijne werksfeer met hele leuke collega’s.


Ben jij de ideale kandidaat? Stuur dan jouw motivatie en CV naar recruitment@nl.steinweg.com. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met Michel van Jaarsveld via 06 – 8209 0840.


Over Steinweg:

Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg - Handelsveem zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 50 landen. We zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 5.500 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.