Tekenaar

C. Steinweg - Handelsveem is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen  door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening, streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord-Amerika, Midden-Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 5500 medewerkers.


Voor onze Technische Dienst van de buitendienst zijn we op zoek naar een:


Tekenaar (full time)


Op onze buitenlocaties in Rotterdam hebben wij loodsen en machines die continue moeten worden aangepast en verbeterd aan de normen van de huidige tijd ten einde de kwaliteit en de veiligheid te waarborgen. Als tekenaar ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van tekeningen volgens de geldende normen en het opstellen en archiveren van projectdocumentatie.  Daarnaast  ben je in staat om bestaande tekeningen te controleren, aan te passen en te completeren.  Je hebt contact met externe partijen om mogelijke ontbrekende informatie verzamelen en je gaat naar de verschillende Steinweg locaties om de verschillende situaties te beoordelen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om op verschillende niveaus en met verschillende afdelingen te communiceren om het project succesvol te laten slagen.


De belangrijkste taken en werkzaamheden zijn:


Wat verwachten we van je?
 • Je bent een tekenaar  WTB en/of een Elektrotechniek en minimaal in het bezit van een afgeronde MTS opleiding;
 • Ervaring met Auto Cad systemen en bijvoorkeur met StabiCad;
 • Werk ervaring met elektrotechnische  installaties;
 • Je hebt ervaring als tekenaar bijvoorkeur bij een logistiek dienstverlener;
 • Kennis van Calculatie en het opzetten van berekeningen;
 • Afstemmen van ontwerpen zowel intern in de organisatie als met de opdrachtgevers en indien nodig het aanpassen van de ontwerpen
 • Je bent initiatiefrijk, leergierig en je wil graag de beste zijn in je vak;
 • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent analytisch, gestructureerd en resultaatgericht;
 • Je hebt affiniteit met verduurzamen van gebouwen;
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team werken.

Wat bieden we jou?


Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze recruiter op 06-53314725.