Onderhoudsmonteur Trucks

 • Rotterdam
Share

Alles wordt op onze locaties door onze eigen technische dienst in perfecte staat gehouden, denk hierbij aan veegwagens, bedrijfsbusjes tot imposante heftrucks van 45 ton. In deze functie kun je veel vrijheid en afwisseling van werk verwachten. Je bent bezig met mechanica, hydrauliek maar ook elektrisch weet jij de storing op te lossen.

Wat ga je doen?

Je bent werkzaam op onze locatie Botlek (Rozenburg). Op deze locatie werken wij voornamelijk met metalen en aanverwante producten. Op deze locatie hebben wij een vloot van zo’n 60 voertuigen. Hierbij valt te denken aan elektrische heftrucks, zware dieselaangedreven heftrucks, reach stackers, terminal trekkers en hoogwerkers.

Jouw werkweek start maandagmorgen en samen met je collega van de technische dienst bekijken jullie het geplande onderhoud voor de komende week. Deze week staan er wat geplande onderhoudswerkzaamheden op de planning. Je krijgt naast het geplande onderhoud vandaag ook nog te maken met een reparatie van een heftruck, dit keer blijkt het een versleten onderdeel te zijn, even vervangen dus en je kan weer door met het geplande werk.

Tussendoor komt er ook nog even een elektrische storing binnen van een hoogwerker en samen met je collega duik jij in de documenten en samen los je binnen no-time de storing op zodat je collega van de buitendienst weer verder kan met het laden en lossen van het schip.

Op een rustig moment in de week verwerk je in Ultimo de verrichte reparaties en bestel je de benodigde onderdelen en zorg je dat de voorraad weer op orde is. Wij werken niet met standaard werkorders dus je hebt in deze functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je team ervoor te zorgen dat alle vloot op locatie blijft draaien en volgens het onderhoudsschema onderhouden en gekeurd wordt.  

Bij jouw start wordt er gezorgd voor een compleet onboardingsprogramma zodat je je snel thuisvoelt bij Steinweg. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en je ambities waar kan maken. Vanuit Steinweg mag je een goede begeleiding verwachten en uiteraard is het mogelijk om in overleg opleidingen te volgen.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde technische MBO opleiding richting Bedrijfswagentechniek/Landbouwmechanisatie of Dieseltechniek.
 • Je hebt relevante werkervaring als onderhoudsmonteur.
 • Kennis van hydrauliek en elektronica is een pré.
 • In het bezit van een VCA certificaat.
 • Je kunt goed oplossingsgericht te werk gaan, want geen storing is hetzelfde.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  Wij bieden je:
 • Een uitstekend salaris passend bij de functie.
 • 2x per jaar een winstdelingsuitkering.
 • 13e maand.
 • Wij betalen jouw zorgverzekering.
 • Lekker op reis met 8,3% vakantiegeld.
 • Uitgerust aan het werk met 29 vakantiedagen per jaar.
 • Slim beleggen als aandeelhouder van ons bedrijf via de personeelsstichting;
 • Fit in je vel met korting op een fitnessabonnement en/of gebruik onze leasefietsregeling;

Over Steinweg

Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg – Handelsveem zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 55 landen. Wij zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 6260 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.

Ben jij de onderhoudsmonteur Trucks ons team gaat versterken? Solliciteer dan via de solliciteerbutton of neem contact op met afdeling Recruitment via 06-30857274.

Share