Assistent Quality Manager 

C. Steinweg - Handelsveem is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze dienstverlening, streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord-Amerika, Midden-Oosten en Europa. Wereldwijd hebben we 4500 medewerkers.


Kwaliteit is voor Steinweg essentieel daarom zijn we voor de afdeling Quality op zoek naar een;


Assistent Quality Manager ( 0.8 FTE / Fulltime)


Zitten kwaliteit, analytisch denkvermogen en daadkracht in jouw DNA dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Binnen Steinweg Handelsveem streven we naar een hoog algemeen kwaliteitsniveau, dat voldoet aan de normen van algemeen erkende certificeringen. Hierbij is de afdeling Quality verantwoordelijk voor zowel het ondersteunen van alle interne afdelingen als het intern toetsen. Ter ondersteuning zorgen wij dat de bedrijfsprocessen en gebruikte documentatie juist worden uitgeschreven, eenvoudig beschikbaar zijn en up-to-date blijven. Tevens ondersteunen wij de afdelingen bij vragen op kwaliteitsgebied en bij het opstellen van benodigde kwaliteitsstukken als doelstellingen en periodieke analyses. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het toetsen van de bedrijfsprocedures en het rapporteren van de bevindingen. Dit doen we door het uitvoeren van interne audits. 

 

Taken en Verantwoordelijkheden:


Wat vragen we van jou:


Wat bieden we jou?


Herken jij jezelf in het functieprofiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct! Bij vragen kan je contact opnemen met Henriëtte Oppenheim via 06-82611796 of recruitment@nl.steinweg.com