Coördinator Debiteuren & Crediteuren

‘Hoi! Mijn naam is Cas van Liempd. Binnen onze afdeling Finance hebben wij dagelijks te maken met verschillende debiteuren en crediteuren werkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een ‘vliegende keep’ die alle werkzaamheden van deze teams aanleert en waar nodig inspringt en meewerkt. Jij bent onderdeel van de teams debiteuren en crediteuren en samen met jouw teamleden verantwoordelijk voor het juist en tijdig uitvoeren van deze activiteiten. 


De circa 8 FTE’s binnen debiteuren en crediteuren vervullen ieder hun eigen rol in een bepaald vakgebied, maar de werkdruk per rol verschilt per periode. Daarom is het van belang dat jij coördineert waar extra hulp nodig is en daar bijspringt. In de beginperiode zal jij alle werkzaamheden van debiteuren en crediteuren aanleren. Zodra je bent ingewerkt, spring jij binnen deze teams bij op plekken waar dat nodig is, een vliegende keep met diverse werkzaamheden dus! Je bent daarmee de spin in het web en houdt de werkdruk binnen het team in balans. Doordat jij bijspringt waar nodig, ben jij altijd, samen met jouw collega van het desbetreffende vakgebied, verantwoordelijk voor het juist en tijdig uitvoeren van de werkzaamheden binnen deze teams. Je rapporteert direct aan de Head of Finance.   


We zijn op zoek naar iemand die zijn mouwen opstroopt. Een échte aanpakker, die resultaat gedreven is! Je houdt van structuur, werkt efficiënt en bent flexibel. Je hebt gevoel met cijfers en bent kritisch en analytisch ingesteld. Ook voel je je verantwoordelijk voor het juist en tijdig verrichten van de werkzaamheden binnen debiteuren en crediteuren. Daarnaast vind je het ook fijn om in teamverband te werken en ervaringen en kennis met jouw collega’s te delen. 


Herken jij jezelf in bovenstaand verhaal en ben je enthousiast geworden? Kom dan vooral bij ons op gesprek. Wie weet ben jij de Coördinator Debiteuren & Crediteuren die we zoeken! 


Doorgroeimogelijkheden

Steinweg is een groot bedrijf met veel diverse en uitdagende functies, zowel binnen als buiten Finance. Veel teams hebben een teamlead en die teams zijn onderdeel van een afdeling. Lijkt het jou na een bepaalde periode bijvoorbeeld leuk om door te groeien naar teamlead van een bepaald team, controller, of misschien juist de sales kant op? Alles is bespreekbaar! Steinweg helpt jou graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling om zo een carrière te vormen die bij jou past! 


Waar je ons nu écht bij helpt: 


Wat we hopen dat je meebrengt: 


Wat Steinweg jou graag biedt: 


Over Steinweg

Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg Group zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 50 landen. We zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 5.500 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.


Interesse?

Ben jij de Coördinator Debiteuren & Crediteuren die ons team versterkt? Stuur je cv en motivatie dan naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met Peter van Geest via 0624492544.