HR-Adviseur


Als HR-adviseur ben je samen met je collega’s de spin in het web binnen de organisatie en verantwoordelijk voor het beheren, organiseren en verder professionaliseren van de afdeling HR. Als ervaren HR-adviseur binnen Steinweg zal geen enkele dag hetzelfde zijn en vind je het leuk om jouw veelzijdige kennis en vaardigheden te delen met je collega’s. Naast de taken binnen de afdeling zal voor jou de nadruk liggen op de professionalisering van recruitment, performance management en het in-, door- en uitstroombeleid. Daarnaast ben je een aanspreekpunt voor alle interne- en externe contacten.  Samen met je collega’s  draag je bij aan de veranderingsprocessen op het gebied van HRM binnen de Steinweg organisatie.


De belangrijkste werkzaamheden zijn: 


Wat verwachten we van je?


Wat bieden we jou?


Over Ons:

Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg - Handelsveem zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 50 landen. We zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 5.500 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.


Heb je interesse? 

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met onze Henriette Oppenheim op 06-82611796.