Senior IT Operations Engineer

‘Complexe problemen en uitdagingen oplossen, daar hou ik van! En als Senior IT Operations Engineer doe ik dat niet alleen. Naast mijn eigen incidenten, changes en probleem tickets, begeleid ik namelijk ook de junior en medior support engineers. Mijn doel: het operationeel IT-beheer naar een hoger plan tillen. En dan niet alleen voor Nederland, maar voor Steinweg wereldwijd.’


‘Naast het ‘standaard’ beheer van de IT-infrastructuur en de kantoorautomatisering – denk aan patching en upgrades, backups en restores en werkplekbeheer – houd ik me ook bezig met procesverbetering en de implementatie van veranderingen en vernieuwingen. Uiteraard hoort het opstellen en onderhouden van procedures en documentatie daar ook bij. Dat mijn werk ‘afwisselend’ is, is dus nog zwak uitgedrukt. Door de groei van Steinweg en het grote aantal vestigingen van ons bedrijf, kan ik wel een extra collega gebruiken. Lijkt het je wat?’


Zijn termen als Azure, VCP en VCP-DTM voor jou geen abracadabra? En wordt je enthousiast van het bovenstaande verhaal? Dan komen we graag met jou in contact. We zoeken namelijk een Senior IT Operations Engineer. Voldoe je (nog) niet aan alle wensen? Neem dan toch even contact met ons op. Motivatie en de bereidheid om te leren vinden wij namelijk minstens zo belangrijk als ervaring.Waar je ons als bij Steinweg écht mee helpt:


- Onderhoud van servers en netwerken, zowel fysiek als virtueel
- Monitoren van onze datacenters en LAN/WAN infrastructuur wereldwijdWaar zijn wij als Steinweg naar opzoek: 


- Microsoft Azure Certificaten

- VMware Certified Professional (VCP)

- VMware Certified Professional Desktop and Mobility (VCP-DTM)- Stressbestendig

- Een proactieve werkhouding

- Sterk analytisch denkvermogen

- Service en oplossingsgericht.

- Hoog verantwoordelijkheidsgevoel met betrekking tot bedrijfsgevoelige en vertrouwelijke informatie.


Wat Steinweg jou biedt:


Over Ons:

Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg - Handelsveem zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 50 landen. We zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 5.500 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.


Heb je interesse? 

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met, Henriëtte Oppenheim op 06-82611796.