HR-Business Partner

Ha toekomstige collega! Wij zijn Romy, Thom en Manon, HR-medewerkers bij C. Steinweg – Handelsveem. Zoek jij een functie waar je écht je  tanden in kan zetten? En ben je niet op zoek naar een gespreid bedje? Dan ben jij misschien de HR-collega die we zoeken binnen de Steinweg Group. We hebben op onze afdeling namelijk ruimte voor een HR-Business Partner die van een uitdaging houdt!


Het ene moment spreek je samen met een leidinggevende een zieke medewerker, het volgende moment adviseer je de manager over de ontwikkeling van een collega. Als HR-Business partner is geen dag hetzelfde. Daarom ben je flexibel en denk je in oplossingen. Je staat bekend om je pragmatische aanpak, je aanstekelijke enthousiasme en je tomeloze energie. De HR-afdeling verder uitbouwen en ontwikkelen zie jij dan ook als een mooie kans. 


Je vindt het een uitdaging om diverse HR-thema’s verder te professionaliseren en te moderniseren. Recruitment, performance management, succession planning en talentmanagement til jij graag naar een hoger niveau. Je veelzijdige kennis en vaardigheden op dit gebied komen daarom goed van pas. Afwachten en achteroverleunen komen in jouw vocabulaire niet voor, je pakt juist graag een actieve rol in deze projecten. En die ruimte krijg je ook binnen Steinweg.


Als HR Business Partner heb je te maken met een enorme diversiteit aan medewerkers. Je werkt met operationele collega’s uit de haven, maar ook met de medewerkers op kantoor. Je houdt je bezig met alle aspecten binnen het HR domein, zoals verzuim, arbeidsrecht, onboarding en ontwikkeling. Naast energiek en enthousiast ben je daarom ook empathisch en integer. Goed luisteren is je tweede natuur.


De afdeling waarop je komt te werken bestaat uit twee HR Business Partners, twee HR Medewerkers, een Compensation & Benefits Specialist en een Recruiter. Je rapporteert aan de HR Manager.  


Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? En wil je werken in een flexibele omgeving, op een gezellig kantoor met prettige collega’s? Stuur je cv en motivatie dan naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met Wendy Ladage op 06-83549738


Wat jij meebrengt: 

een opleiding op minimaal HBO-niveau (Human Resource Management);

minimaal 3 jaar werkervaring in een HR- adviesfunctie;

het vermogen snel te schakelen en met een diversiteit aan mensen om te gaan;

uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in zowel Nederlands als Engels.


Wat Steinweg jou graag biedt: 

Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie;

Een leuk team van collega’s;

De mogelijkheid om bij te dragen aan een veranderende organisatie;

Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Een  werkomgeving binnen een internationaal opererend bedrijf:

Uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;

Standplaats Rotterdam.


Over Steinweg

Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg - Handelsveem zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 50 landen. We zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 5.500 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.