Operationeel haven medewerker


Ben jij die stoere havenwerker, die niet schrikt van fysiek werk in alle weersomstandigheden? Heb je geen angst voor werken op hoogte? Ben je een teamspeler met discipline? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Voor onze locaties in het Rotterdams havengebied zoeken wij: 

Operationeel haven medewerkers


De belangrijkste werkzaamheden zijn: 


Wat verwachten we van je?


Wat bieden we jou?


Over Ons:
Van op- en overslag tot transport en van stuwadoorswerk tot bewerken en verpakken. Bij C. Steinweg - Handelsveem zijn de goederen van onze klanten in de beste handen. Wat de logistieke vraag ook is, wij zorgen altijd voor een passend antwoord. Professioneel, veilig en vertrouwd. Dat doen we overal in ons wereldwijde netwerk, op meer dan 100 locaties en in ruim 50 landen. We zijn inventief en leveren maatwerk waar nodig. Ons hoogste doel: onze klanten op een duurzame manier de beste service en hoogste kwaliteit bieden. Met wereldwijd ruim 5.500 collega’s maken we dit ook elke dag waar. Steinweg is in Nederland actief met ongeveer 1.000 collega’s op diverse locaties.


Heb je interesse? 

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met Henriëtte Oppenheim op 06-82611796