Operationeel haven medewerker

C. Steinweg - Handelsveem is een internationale dienstverlener in de opslag, stuwadoring, expeditie en andere gerelateerde logistieke diensten. Dagelijks helpen we onze klanten om hun logistieke vraagstukken op te lossen, door middel van standaard- en maatwerk oplossingen. We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van extra dienstverlening zoals het schoonmaken, bewerken en verpakken van commodities. Door middel van innovatie en constante optimalisering van onze diensten streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening om onze klanten te helpen. Naast onze vestigingen in Nederland hebben we wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord-Amerika, Midden-Oosten en Europa. Binnen Steinweg werken we wereldwijd met 4500 collega’s.


Ben jij die stoere havenwerker, die niet schrikt van fysiek werk in alle weersomstandigheden? Heb je geen angst voor werken op hoogte? Ben je een teamspeler met discipline? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


Voor onze locaties in het Rotterdams havengebied zoeken wij: 

Operationeel haven medewerkers


De belangrijkste werkzaamheden zijn: 


Wat verwachten we van je?


Wat bieden we jou?


Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar recruitment@nl.steinweg.com of neem contact op met Henriëtte Oppenheim op 06-82611796