Roparun

Roparun

Roparun

Roparun

Roparun

Steinweg Roparunteam 123

Sinds 2013 nemen wij met Team Steinweg 123 deel aan de Roparun. Dit geweldige avontuur werkt verslavend aangezien ieder teamlid bij binnenkomst op de Coolsingel roept: ‘Volgend jaar gaan we weer!’

Ook in 2024 gaan we ons weer 200% inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit fantasische doel. Wij kunnen dat niet alleen en hebben iedereens hulp keihard nodig.

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Hierbij leveren de deelnemers in teamverband een sportieve prestatie om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto, wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen, oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Wat is de Roparun?
Volg team Steinweg 123!

Volg team Steinweg 123!

Vind jij het leuk om op de hoogte te blijven van het team van Steinweg? Volg ons dan op Facebook! Ook via de officiele social media kanalen van Steinweg komt ons team terug.

Volg ons op Facebook